Mød juryen

Mød juryen

SPILPRISENS JURY

Spilprisens jury er en fagjury. Den udpeges af Spilprisens executive udvalg og sammensættes så den fagligt og samlet set er kvalificeret til at bedømme de spil, som indstilles til Spilprisens forskellige kategorier.

Juryens opgave er at spille spillene, shortliste de nominerede og diskutere sig frem til vinderne. Juryen mødes første gang til en spildag hos Producentforeningen, hvor de bl.a. spiller multiplayer spil. Anden gang de mødes er til selve jurymødedagen, hvor de diskuterer shortlisten og herefter de nominerede spils kvaliteter og til sidst bliver enige om vinderne af de forskellige priser.

Som hovedregel må ingen af jurymedlemmerne være involveret i de indstillede spil, dog med undtagelse af kategorien Bedste Live Spil. Et jurymedlem må altså gerne være en del af juryen, selvom personen har været involveret i et eller flere af de spil, som er tilmeldt til Bedste Live Spil. I så fald vil personen være inhabil i den kategori, og afstå fra at stemme samt forlade jurymødet, når denne kategori behandles, men kan godt deltage i behandlingen af alle andre kategorier.

Michael Flarup

Northplay

Ciaran Devlin-Rushe

IOI

Alfred Nguyen

ThroughLine Games

Jonas Kærlev

Gears for Breakfast

Dajana Dimovska

NapNok Games 

Thomas Ryder

Italic 

Astrid Refstrup

Triple Topping Games

Morten Brunbjerg

Freelance Writer